ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η ISOLARE κατασκευάζει μόνο μονώσεις (στεγανοποιήσεις, θερμομονώσεις, ειδικές κατασκευές μόνωσης) γιατί δίνουμε έμφαση στην εξειδίκευση.

Συνεχίζουμε αυτό που ξεκίνησε το 1979 η πρώτη γενιά των ιδρυτών τεχνικών μας και αυτό είναι εξειδικευμένες στεγανοποιήσεις – θερμομονώσεις χωρίς οικονομία στην ποσότητα και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε.

Διατηρούμε την υψηλή ποιότητα κατασκευής στις μονώσεις μας χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια και επώνυμα υλικά πρώτης ποιότητας με προέλευση από ΙΤΑΛΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ και πιστοποίηση διεθνών οίκων.


1. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ

Εφαρμόζουμε τη μοναδική χειροποίητη και πολλαπλών στρώσεων στεγανοποίηση υγρομόνωση (στρώση μετά από στρώση) και όχι βιομηχανοποιημένη κατασκευή και τοποθέτηση ενός μόνο φύλου.

Η στεγανοποίηση υγρομόνωση ΙSOLARE εφαρμόζεται σε 5 διαφορετικούς τύπους, ανάλογα με το βαθμό υγρασίας και το πρόβλημα κάθε επιφάνειας, είναι ειδικά μελετημένη για το ελληνικό κλίμα και τις συνθήκες θερμοκρασίας κα ηλιοφάνειας και έχει άριστο αποτέλεσμα κατά της υγρασίας. Πλεονέκτημα της ότι ακολουθεί πλήρως τις συστολοδιαστολές της επιφάνειας που μονώνει, δεν ξεκολλάει στους αρμούς, δεν λειώνει και δεν αποσαθροποιείται όπως συμβαίνει με άλλες στεγανοποιητικές μεθόδους.

Δεν την επηρεάζουν οι ακραίες κλιματικές – καιρικές μεταβολές, αντέχει στην έντονη συνεχή ηλιοφάνεια, το νερό σε επαφή ή και στάσιμο (σε ταρατσόκηπο), το χιόνι και την παγωνιά και όλα αυτά σε αντίθεση με άλλες στεγανοποιήσεις.

Η στεγανοποίηση ISOLARE έχει άριστη αντοχή ακόμη και σε στάσιμο νερό, το νερό δεν τη διαπερνά σε καμία περίπτωση, 100% στεγανοποίηση, είτε σε εκτεθειμένη απευθείας επιφάνεια, είτε κάτω από χώμα ( ταρατσόκηποι), είτε σε πισίνες ή υδατοδεξαμενές ενώ σε οροφές ή δώματα έχει τελική αντακλαστική στρώση, είναι απόλυτα βατή και δεν αλλάζει τη χρήση του δώματος όπου τοποθετείται. Έχει στην τελική επιφάνεια της ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα με ενιαία επιφάνεια ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 100% κατά της υγρασίας καθώς στεγανοποιεί απόλυτα ακόμη και χαρτί (στη κυριολεξία) !!!.

Η στεγανοποίηση – υγρομόνωση ISOLARE είναι κατάλληλη τόσο για οροφές δωμάτων, γκαράζ κλπ που χρησιμοποιούνται σαν ταράτσες αλλά και μετατρέπονται σε κήπους, έχει άριστα αποτελέσματα στη στεγανοποίηση και των ζαρντινιερών πριν τη φύτευση αλλά και σε πισίνες ή υδατοδεξαμενές όπου υπάρχει νερό υπο συνεχή πίεση.

Η στεγανοποίηση ISOLARE προσφέρεται για κάθε χώρο και συνοδεύεται από πλήρη γραπτή εγγύηση και ασφαλιστική κάλυψη.

       


2. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

Η ISOLARE από το 1979 και για μια εικοσαετία εφάρμοσε τους τύπους θερμομόνωσης οι οποίοι ήταν γνωστοί μέχρι και τη δεκαετία του 1990. Οι τύποι αυτοί εκτός από τον όγκο πρόσθεταν και σημαντικό βάρος στις κατασκευές άνω των 50 κιλών ανά τετραγωνικό μέτρο, γεγονός που τις καθιστούσε επικίνδυνες για τα παλιά κτίρια.

Ο σεισμός στην Αθήνα το 1999, ανέδειξε την ανάγκη για θερμομόνωση κτιρίων με μία πιο σύγχρονη μέθοδο, η οποία θα είχε μικρότερο βάρος ώστε να είναι: α) κατάλληλη και για νέες και για παλιές κατοικίες και χώρους, β) να έχει μεγάλη αντοχή στις συστολοδιαστολές, γ) να μη ραγίζει, και δ) να διατηρεί αναλλοίωτες τις ιδιότητες αυτές στο χρόνο.

Η έρευνα και η συνεχή ενημέρωση του τεχνικού τμήματος της ISOLARE μας οδήγησε στην εφαρμογή του πλέον σύγχρονου και άρτιου τεχνικά τύπου θερμομόνωσης με χώρα εφεύρεσης και πρώτης εφαρμογής την Β. Αμερική.

Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ αυτή σαν κατασκευή έχει πλεονέκτημα την πλήρη θερμομόνωση, το μικρό βάρος, καθώς είναι ελαφρύτερη από κάθε άλλη θερμομόνωση, την πλήρη συστολοδιαστολή και το ότι δεν επιβαρύνει το χώρο που τοποθετείται. Η ISOLARE εφάρμοσε αυτή τη θερμομόνωση αμέσως με άριστα αποτελέσματα. Το μικρό της βάρος, η έλλειψη καθιζήσεων, η εξίσου άριστη θερμομόνωση που προσφέρει και το γεγονός ότι είναι η μόνη θερμομόνωση η οποία λόγω του μικρού βάρους της είναι κατάλληλη και για νέες και παλιές οικίες και επαγγελματικούς χώρους επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη μας στη μέθοδο αυτή αλλά και την προτίμηση της από τους πελάτες μας. Ήταν και παραμένει μέχρι σήμερα ότι πιο σύγχρονο και αποδοτικό στη θερμομόνωση και έφερε επανάσταση στην αγορά.

Η ISOLARE συνδύασε το συγκεκριμένο τύπο θερμομόνωσης με τους τύπους στεγανοποίησης που εφαρμόζει και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε διότι πετύχαμε πλήρη στεγανοποίηση και πλήρη θερμομόνωση των δωμάτων πλέον σε ποσοστό 100%.

Η θερμομόνωση ISOLARE συνοδεύεται από πλήρη γραπτή εγγύηση και ασφαλιστική κάλυψη.

 

ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΟΝΩΣΗΣ

Ένας ακόμα τομέας εξειδίκευσης της ISOLARE είναι και τα ειδικά έργα στεγανοποίησης – υγρομόνωσης σε χώρους όπως σε ταρατσόκηπους, υπόγεια τοιχία και θεμέλια, πισίνες, υδατοδεξαμενές αλλά και ειδική θερμομόνωση προσόψεων, τοίχων και βιομηχανικών χώρων.